SCOALA DE SOFERI
Amatori si Profesionisti

Categorii:  -  B, C, CE, D

ATESTATE

(certificate de competenta profesionala)

 


Scoala pentru soferi amatori si profesionisti Agrotransport Tulcea SA are un corp de instructori si lectori foarte bine pregatiti profesional, foarte exigenti si foarte seriosi, ceea ce are ca rezultat un procent foarte ridicat in obtinerea permisului de conducator auto.

Scoala noastra cu traditie in formarea si pregatirea a peste 1640 conducatori auto, transport marfa si de persoane incepand cu anul 2000,ca urmare a indeplinirii tuturor conditiilor prevazute de lege a fost autorizata in 09.05.2012 cu autorizatia A S Nr.0006077 si parc reinoit. Autovehicule corespunzatoare , motocicleta performanta, autoturism, camion de mare tonaj, autobuz tip autocar.

Seriozitatea si personalul format din oameni profesionisti au dus la rezultate cu un procent ridicat in obtinerea permisului de conducator auto. In cadrul scolii de soferi Agrotransport Tulcea veti gasi un colectiv de profesionisti pentru pregatirea teoretica si practica pentru toate tipurile de autovehicule : B,C,CE,D.
Scoala noastra, ca urmare a indeplinirii tuturor conditiilor prevazute de lege, a fost reautorizata in anul 2007.Autorizatie: seria AS Nr.0006077 din 09.05.2012

 


Pagina 2 din 2